Denk je mee?

In het hele land wordt gewerkt aan en met diverse onderdelen van Zicht op Nederland - Datafundament. We hechten veel waarde aan jouw kennis, mening en inbreng. Doe jij mee? Graag zien wij je bij een van onze bijeenkomsten of online webinars. Tot snel!

Zie ook

Zie hier hoe al gewerkt wordt met de NGII. 

> Praktijkverhalen

 

 

 

 

Events 

Voor iedereen die meer wil weten over ZoN-DF en onderdelen daarvan, organiseert het programma (online) events. Vergroot jouw kennis over de diverse geo-onderwerpen en laat je inspireren.

> ZoNline webinars 
> Terugblik op bijeenkomsten
 

Gebruikersoverleggen

Samen werken wij aan de doorontwikkeling van de geo-basisregistraties. Daarom organiseert het programma diverse bijeenkomsten. Van het ontwikkelen van technische functionaliteiten tot het toetsen van je behoeften.

> Gebruikersoverleggen

 

 

 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"250865"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

> Agenda

 

 

 

 

 
 
 
Cookie-instellingen